Rumble at the coast 6-8 November

rumble at the coast 6-8 November

Rumble at the coast 6-8 November

Klubbtur til Jæren og konkurranse

Helgen 6.-8. november arrangerer vi klubbtur til Jæren for medlemmer (er du ikke medlem, men vil være med er det bare å betale medlemskontingent, og vips, så kan du bli med!) http://www.saltsteinsurfklubb.no/medlem/ .

Ut over surfing og sosialt samvær, arrangerer vi årets surfe-battle – en uformell konkurranse i tag-team format der vi møter lag fra Stavanger Surfklubb.

Konkurransen

Saltstein og Stavanger stiller med fire lag hver. Hvert lag består av fire surfere. Det betyr at det bare er plass til 16 surfere fra hver klubb totalt. Dersom det er flere som vil være med, vil surferne med poeng fra fjorårets Salt Series bli prioritert.
Konkurransen fungerer som en stafett. Et heat varer i én time og fire lag surfer i samme heat. Hvert lag har én surfer i vannet om gangen. Denne surferen fanger to bølger, padler inn og veksler med neste surfer. Mer om Tag-teamregler kommer senere.

Transport

Gi beskjed om hvordan du har tenkt å reise, så skal vi koordinere det hele etter beste evne.

Overnatting

Vi overnatter og har fest et eller annet sted på Jæren. Vi vet ikke akkurat hvor det blir enda, men vi lover at det blir veldig BILLIG og bra.

Påmelding

Send påmelding til tommy.langseth@hit.no og gi tydelig beskjed om du ønsker å delta i konkurransen eller om du bare vil være med på tur. Skriv også opp telefonnummer slik at vi lett kan få tak i deg.

Påmelding innen 1. oktober.